Gezocht: JCI Belgium Global Goals Committee Members (volunteers)

Beste vrienden,

Op het wereldcongres in 2015 (Kanazawa) ontertekenden JCI-vertegenwoordigers van 120 landen de Kanazawa declaratie, en spraken daarmee het engagement uit van onze organisatie tegenover de UN de SDG’s te implementeren en ondersteunen.

Wat we nu zien, is dat deze Glogal Goals internationaal doorgedrongen zijn tot in het DNA van onze organisatie. Omdat we ook op belgisch niveau niet kunnen achterblijven, wordt door JCI Belgium een SDG Ambassadors Team opgericht. Hierin kunnen leden en kandidaat-leden van JCI meewerken aan de promotie en realisatie van de SDG’s.

Over het SDG Ambassador Team

Welke zijn de plannen voor het team op korte termijn?

  • Helpen bij de organisatie van de TOYP (Global Goal Awards) in België in 2016 en 2017
  • Promotie van de Global Goals in België, ontwikkelen van een training/keynote ten behoeve van de lokale afdelingen
  • Trekken van de “Let’s do it!” campagne in België met als orgelpunt organisatie van de World Cleanup Day op 15 augustus 2018 (nieuwe datum!)

Word jij lid van het SDG Ambassadors Team?

Om onze doelstellingen te realiseren zijn we op zoek naar enkele enthousiaste teamleden die mee willen werken aan één of meerdere van bovenvermelde punten.

Heb je organisatorisch talent, wil je graag een training ontwikkelen, ben je een krak in communicatie, budgetbeheer of het onderhouden van relaties, en tegelijk geboeid door het idee dat we door wereldwijde samenwerking rond de Global Goals onze leefwereld een stukje beter kunnen maken? Dan hebben we je er graag bij in ons team!

Wat wordt er van jou verwacht?

Van onze teamleden verwachten we een minimaal engagement om ontmoetingsmomenten bij te wonen en taken op te nemen. Reken op een 2-tal vergaderingen per maand (regio Brussel) en 1-2 uur werk per week.
Je kan je engageren voor een bepaalde deelopdracht, of voor een bepaalde duur (bijvoorbeeld 2017).

De werktaal van het team zal Engels zijn.

Dien je kandidatuur in …

Stuur een e-mail naar valerie.degroote@jci.be en licht kort toe aan welk aspect van onze doelstellingen je graag zou meewerken en welke talenten je graag wil inzetten/ontwikkelen? We nodigen je snel uit voor onze eerste vergadering!

© Copyright 2019 - JCI Belgium

Leading global network of active citizens