Opvallende transfer: RSC Anderlecht en JCI Belgium

Voetbal
RSC Anderlecht, recordkampioen in het Belgische voetbal, kondigt een opvallende  transfer aan. Een samenwerking met JCI Belgium is vanaf de herfst 2023 actief. Deze organisatie focust zich op de zelfontwikkeling van young potentials, en laat dat nu het speerpunt zijn van deze samenwerking.

Focus op groei

RSC Anderlecht lanceert de Young Business Club en ze spreken hiervoor haar business seats en Business Club leden aan. Om een nieuwe en verdere instroom te verzekeren, was RSCA op zoek naar partners die bepaalde ideeën hieromtrent deelt. JCI Belgium is een vormingsbeweging voor ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar, waar het business gedeelte ook een belangrijk onderdeel vormt in de organisatie. Als het individu verder kan ontwikkelen, dan is deze piste voor JCI altijd interessant.

De samenwerking

De samenwerking, in eerste fase kent twee focuspunten: Als speerpunt, krijgen de leden van JCI Belgium een extra voordeel op deelname bij de Young Business Club. Deze wordt ook uitgebouwd in het gedeelte van de ere tribune en de andere business seats owners. Zo is de breedte in kwaliteit sterk aanwezig, een win-win situatie voor elke business seat owner.Dankzij een financieel voordeel, kunnen ze ook genieten van een groeitraject zonder een zwaar gewicht op het werkingsbudget van een jonge ondernemer. Als je dit vertaalt ten opzichte van de normale prijzen om de wedstrijden in business seats bij te wonen, krijgen JCI-leden 50% voordeel op de prijs van het abonnement. Daarnaast, verzorgt de club ook de Algemene Vergadering van JCI Belgium op 20 januari 2024, in combinatie met een keynote uit de eigen rangen van de club.

Future opportunities

Met deze eerste twee focuspunten, bekijken beide partijen hoe de samenwerking smaakt. Ook zal de club mensen afvaardigen op de publieke events van JCI Belgium.

Hoe kan je van deze samenwerking gebruik maken?

Contacteer Pieter Moons (Account Manager – Corporate Accounts) via pieter.moons@rscanderlecht.be. Hij is het aanspreekpunt voor de JCI-leden, die ook het gedeelte business binnen de persoonlijke ontwikkeling wensen te laten groeien.

© Copyright 2020 - JCI Belgium

Developing leaders for a changing world