De JCI Missie

Groeikansen tot leiderschap aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen.

De JCI Visie

Het belangrijkste wereldwijde netwerk van jonge leiders zijn.

Mogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden een breed scala aan trainingen High-Level-georiënteerde coaching, persoonlijke ontwikkeling, projectmanagement …

 

Hun zakelijke ervaring
We opereren in het hart van het bedrijfsleven en bieden leden de kans om hun zakelijke ervaring te ontwikkelen – leren door te doen, en om te netwerken met succesvolle zakelijke leiders. JCI-leden kunnen leren en groeien door deel te nemen aan verschillende projecten om zich de rol van manager, visionair en coach eigen te maken.

 

Internationalisme
Via internationale conferenties, uitwisselingsprogramma’s en twinnings tussen secties biedt JCI kansen voor wereldwijde ontwikkeling.

 

Organisatie van keuze

Het doel is om mogelijkheden te bieden om gemeenschapsverantwoordelijkheid te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het helpen creëren van positieve verandering door betrokkenheid bij burger- en gemeenschapsprojecten. De deelname van Junior Chamber aan de gemeenschap staat centraal in de missie en visie.

JCI zal op elk niveau het belang van actief burgerschap omarmen, het belang dat jonge mensen betrokken zijn bij de maatschappij waarin ze leven. JCI kan zich daarom positioneren als de enige echte stem van jonge leiders in de maatschappij. Bijgevolg bevindt JCI zich in een unieke positie om de organisatie bij uitstek te worden die gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties kunnen raadplegen wanneer ze de visie van jonge leiders en ondernemers in de samenleving willen kennen (Plan of Action of Graham Hanlon, JCI President 2008).

© Copyright 2020 - JCI Belgium

Developing leaders for a changing world