Matched! by JCI

Dankzij de inspirerende editie Matched! by JCI Limburg, verheffen we het concept naar een nationaal niveau. Dit project is ook in lijn met het JCI RISE initiatief, om de economie en het bedrijfsleven te beïnvloeden, dus het is niet nodig om te zeggen dat we het project graag in het centrum van België willen lanceren: Brussel.

In 2024, zal Matched! by JCI (inspired by JCI Limburg ) opnieuw georganiseerd worden.

De ingrediënten van de Limburgse editie vormen de basis voor de nationale versie:

  • Het is een zakelijke blind date in een geweldig restaurant (op de middag). Ondernemersduo’s worden gematcht op basis van psychologische en economische complementariteit

  • We gaan samenwerken met netwerkpartners van JCI
  • Onze doelgroep zijn ondernemers of ondernemende mensen met de juiste mentaliteit.
  • Ook gaan we op zoek naar partners die hun bedrijf willen verbinden met het unieke concept.
  • En last but not least: we mikken op ondernemers (of mensen met dezelfde mindset op C-level) en laten hen ondernemen, dankzij JCI.

JCI-leden kunnen deelnemen voor 25 euro per persoon en ondernemers kunnen zich inschrijven voor 50 euro (prijs editie 2023)

Hoe werkt het?

1. Inschrijven via ons formulier op deze webpagina
2. U wordt gekoppeld aan uw tafelgenoot, dankzij een online assessment (met dank aan onze partner Thalento)
3. Na de match ontvang je de details van de locatie.

Wil je meer info? Aarzel niet om onze directeur Kenneth De Decker te contacteren via kenneth.dedecker@jci.

Partners Matched! by JCI

Silver partner: Johan Desmet Insurers

Jij evolueert doorheen de tijd, verzekeringen zouden dat ook moeten doen. Als allround verzekeringsmakelaar zoekt én vindt Verzekeringskantoor Johan Desmet de juiste oplossing op de verzekeringsmarkt. Op elk moment en voor iedere levensfase!

Silver partner: Atradius

Atradius België is een maatschappij gespecialiseerd in het professionaliseren van het credit management van ondernemingen door het aanbieden van een gepaste oplossing uit hun gamma kredietverzekeringen, garanties en internationale incassodiensten. Atradius biedt bescherming tegen het risico van wanbetaling door klanten en stelt bedrijven in staat om hun handelsactiviteiten op een veilige en betrouwbare manier uit te breiden, zowel op de binnenlandse als op de internationale markten. Atradius bedient bedrijven van elke omvang en sector en helpt hen bij het beheren van hun kredietrisico's en het verbeteren van hun cashflow.

Brons partner: Loop'd

Loop'd is actief in de wereld van (digitale) Out-of-Home media, als eigenaar van een netwerk dat bestaat uit reclamespiegels, tv-schermen en reclamekaders. Doorheen Vlaanderen, Brussel en delen in Wallonië zijn ze actief.

HR partner: Thalento

Thalento helpt bedrijven om talent te vinden én te behouden, wanneer ze in groei zijn. Op basis van gestaafde oplossingen met data, kunnen ze je altijd verder helpen. Ze staan in voor het matchen van jouw business date tijdens Matched! by JCI, dankzij een online assessment.

Network partner: Visit Brussels

visit.brussels is het promotie- en communicatiebureau voor Brussel. We houden ons vooral bezig met de promotie van toerisme, cultuur en evenementen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

© Copyright 2020 - JCI Belgium

Developing leaders for a changing world