Polo

Twijfel je soms over het feit als iemand een JCI lid is als je hem/haar in het oranje ziet?

Ben je jaloers als je onze Zwitserse vrienden ziet met hun nationale rode polo’s, shirts en jassen?

Vraag je je soms af wat je zou moeten dragen om gemakkelijk als JCI Belgium-lid te worden geïdentificeerd als je naar een internationale academie of evenement gaat?

Om gemakkelijk te worden herkend als lid van JCI Belgium, is het belangrijk om één duurzame, continue zichtbare identiteit te hebben.

Sinds een paar jaar hebben RVB en leden deze nationale branding besproken en verder uitgewerkt.

Op basis van alle reflecties, opinie peilingen en opmerkingen die sinds 2015 zijn verzameld, heeft de RVB 2018 besloten eindelijk actie te ondernemen op dit gebied.

Dankzij onze hechte vriendschap met Balu onze JCI vriend uit India waren we in staat om te onderhandelen over kwalitatief hoogwaardige polo’s voor een relatief lage prijs.

Als u geïnteresseerd bent in één van deze nieuwe polo’s, aarzel dan niet om uw bestelling te sturen naar info@jci.be.

Als je het eerst wilt uitproberen, totaal geen probleem! We zullen wat extra polo’s bij ons hebben zodat je deze ter plaatse kan kopen

Beschikbaar tegen een prijs van 20 euro per stuk 

Pins

Herinner je je eerste internationale conferentie? De eerste avond tijdens de openingsceremonie en feest? Toen alle anderen iedereen lijken te kennen en jij daar stond en niet wist hoe je al deze vreemdelingen moest benaderen?

Herinner je je hoe je verwonderd was over alle pins die de persoon naast je op zijn/haar lanyard had? Hem of haar vragen over al die pins was één van de gemakkelijkste manieren om een ​​gesprek te beginnen. Maar toen raakte je in een lastig parket omdat je niets had om mee te wisselen …. Klinkt dit je bekend in de oren?

Om dit soort onaangename situaties in de toekomst te vermijden voor jou en nieuwe leden, hebben we een aangepaste versie van een oorspronkelijke JCI Belgium-pin gemaakt, wat je voor een zeer schappelijke prijs kunt kopen, of misschien terug kan vinden in jouw delegatiepakket.

Als je graag zakelijke wilt kleden, maar ook met trots wilt laten zien waar je vandaan komt, is deze pin een meer discrete en klassieke manier om de Belgische kleuren naar voor te brengen.

Je hoeft absoluut niet langer meer wachten om ze op je kostuum te hebben? Plaats uw bestelling op info@jci.be

Beschikbaar tegen een prijs van 1 euro per stuk

© Copyright 2020 - JCI Belgium

Developing leaders for a changing world