Welkom Johan Desmet Verzekeringen, partner van Matched! by JCI

Op 27 april 2023 vindt Matched! door JCI (geïnspireerd dankzij JCI Limburg) plaats in het centrum van Brussel. Dankzij de steun van verschillende partners kan Matched! by JCI Belgium voor de eerste keer plaatsvinden in hartje Brussel. Verzekeringskantoor Johan Desmet is één van die partners. En wat voor één.

Meet Delphine Desmet, zaakvoerder van Verzekeringskantoor Johan Desmet en JCI-fan van het eerste uur. Delphine vertelt waarom ze dit project zo graag steunt:

“Als verzekeringsmakelaar maak ik de meest uiteenlopende situaties mee. Het is fijn om vanuit mijn ervaring en kennis ondersteuning te kunnen bieden aan klanten en gelijkgestemden. Ik weet ook uit ervaring dat het verrijkend kan zijn om die steun te krijgen. En laat dat nu net het doel zijn van Matched! by JCI Belgium. Ondernemers waardevolle connecties laten maken voor de perfecte business match! ”

Ontdek meer over Johan Desmet Verzekeringen via www.johandesmet.be.

Ook klaar om te netwerken en nog niet ingeschreven? Doe het vandaag nog  (deadline 13 april 2023) via onze website www.jci.be/matched-by-jci.

Ps: Wacht niet te lang zodat onze HR-partner Thalento je zeker nog kan voorzien van de beste business match.

Logo Johan Desmet verzekering.ai

© Copyright 2020 - JCI Belgium

Developing leaders for a changing world