Welkom Loop’d, partner van Matched! door JCI

Op 27 april 2023 vindt Matched! door JCI (geïnspireerd dankzij JCI Limburg) plaats in het centrum van Brussel. Dit soort evenementen heeft sterke partnerschappen nodig en daarom kondigen we met trots Loop’d aan als de eerste. 

Wie is Loop’d?

Loop’d is actief als (digitale) Out-of-Home-speler en verkoopt reclamecampagnes op spiegels, tv-schermen en frames in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Ontdek hen via www.loopd.be, of op sociale media. 

Waarom zijn ze partner geworden van Matched! ? 

We stelden dezelfde vraag aan Kenneth De Decker, CEO van Loop’d:

“Sinds het begin van mijn carrière in 2006 netwerk ik meerdere keren per week. Je ontmoet veel mensen in een korte tijd en daarna moet je zien wie een toegevoegde waarde is voor je netwerk en bedrijf.  Netwerken is altijd investeren (tijd, een introductie geven, …), maar het is ook belangrijk om te groeien als bedrijf.  Matched! door JCI zal een online assessment gebruiken om de deelnemers te matchen en tijdens de lunch een één-op-één gesprek te voeren. Dit is iets wat we nog nooit eerder hebben gezien in het netwerken, daarom dat we enthousiast zijn om mee aan boord te komen als partner.  Bovendien helpt dit project om ons bedrijf te latengroeien en onze ‘brand’ verder te lanceren in nieuwe delen van het land, na twee uitdagende jaren tijdens covid.  En het feit dat JCI jonge ondernemers ondersteunt, is ook een match met het DNA dat in ons zit als individu en bedrijf.” 

Ben je klaar om te netwerken tijdens Matched! door JCI België? 

  Op 27 april 2023, om twaalf uur ’s middags (12 tot 14 uur), hebben ondernemers (dankzij onze HR-partner Thalento www.thalento.com) een netwerklunch en ontdekken waarom ze aan elkaar zijn gematcht.  Eerst moet je jezelf registreren op onze website (www.jci.be/matched-by-jci), zodat we het online assessment kunnen sturen (let op: je moet dit binnen 5 dagen na ontvangst invullen). 

Nadat Thalento het nodige werk heeft gedaan en je bent met een andere ondernemers ‘gematched’, dan ontvang je de nodige info:

  • Naam van het restaurant (centrum van Brussel)
  • Uitnodiging voor betaling
  • Tijd om je rapport na te lezen 

Zelfs als we geen match kunnen vinden voor jou, krijg je het rapport gratis toegestuurd.

De registraties worden afgesloten op donderdag 13 april 2023 – 23:59 uur. Ben je klaar om te netwerken op een unieke manier? Schrijf je dan vandaag nog in via onze website: www.jci.be/matched-by-jci

© Copyright 2020 - JCI Belgium

Developing leaders for a changing world